Ogórki

Ogórki, fermantacja masłowa - wykład

  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • prof. dr hab. Janusz Szczodrak
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 63
Wyświetleń: 798

Ogórki Ograniczona trwałość  - szybka technologia, 8 h od momentu zebrania. Szybko więdną...

ŻYWIENIE W ZAPARCIU NAWYKOWYM

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • dr hab. Małgorzata Maria Zwolińska-Wcisło
  • Kliniczny zarys chorób
Pobrań: 0
Wyświetleń: 385

cebulowe, - ogórki, - czereśnie, - niedojrzałe owoce ze skórką, - sery dojrzewające, - potrawy smażone...

Fermentacja mlekowa - wykład

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • prof. dr hab. Kowalska-Korniłłowicz
  • Mikrobiologia
Pobrań: 294
Wyświetleń: 2121

, ukwaszanie mleka, śmietanki, dojrzewanie serów) -w przemyśle warzywnym (kwaszenie ogórków i kapusty...