Mutarotacja maltoza - strona 4

note /search

Wykład - rodzaje miodów, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 175
Wyświetleń: 980

Sacharoza Maltoza, rafinoza, kestoza, esloza i inne wielocukry 79,59 38,19 31,28 1,31 7,31 Kwasy 1,50 Białka...

Zastosowanie enzymów, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1190

przemianę skrobi i glikogenu do cukrów prostych: -dekstryn -maltozy -glukozy Zastosowanie: -gorzelnictwo...

Układ pokarmowy - omówienie

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Biologia i ekologia
Pobrań: 224
Wyświetleń: 1064

. skrobi, glikogenu) kolejno odczepiane są dwucukrowe cząsteczki maltozy * maltaza - enzym ściany jelita...

Biologia - układ pokarmowy

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Biologia
Pobrań: 924
Wyświetleń: 1687

. skrobi, glikogenu) kolejno odczepiane są dwucukrowe cząsteczki maltozy * maltaza - enzym ściany jelita...