Przechowywanie żywności w niskich temperaturach - omówienie
- Uniwersytet Łódzki
- Biotechnologia żywności
od wyjściowej liczby bakterii Mrożenie: -20, -45stC Składowanie mrożonek -10, -35 Drobnoustroje giną...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej.
od wyjściowej liczby bakterii Mrożenie: -20, -45stC Składowanie mrożonek -10, -35 Drobnoustroje giną...
pasteryzowane, kompoty, marynaty, kwaszonki, mrożonki, owoce nasycone cukrem i susze. Przetwory o większym...
warzywne o mniejszym stopniu przetworzenia - konserwy; sałatki; susze; marynaty i kwaszonki; mrożonki...
mrożonek: S1 i S2 w ilościach odpowiednio 1.2 t oraz 0.8 t. Mrożonki te są podstawą produkcji dwóch...
są mrożonki, kompoty, marynaty, konserwy sterylizowane, susze. Przetwory - produkty otrzymane...
Mięso Mrożonki Artykuły promocyjne i sezonowe Artykuły promocyjne i sezonowe Mleko Mąka Cukier Makarony...
. Wzrost kryształów ma miejsce również podczas przechowywania mrożonek jeśli dochodzi do wahań temperatury...
goods - mrożonki pet foods - pożywienie dla zwierzat domowych clothes department - odzieżowy ladie's...
jej wizerunku. Jednocześnie firma zaistniała w kolejnej kategorii mrożonek: pierogów i produktów mączno...
Forma liofilizatów lub mrożonek ; dodatek 106 -107 kom/g mięsa - zapewnia szybkie opanowanie środowiska...