Podstawy gastronomiczne -wykład 7
- Podstawy gastronomiczne
mrożonek: owoce oraz miękkie i soczyste warzywa (cebulowe, liściaste, owocowe) – ich konsystencja związana...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej.
mrożonek: owoce oraz miękkie i soczyste warzywa (cebulowe, liściaste, owocowe) – ich konsystencja związana...
grzybowy ekstrakt grzybowy koncentrat grzybowy Mrożonki: smażenie (-), sałatki (-) zupy, sosy, farsze...
15000 1 4 25000 5000 2 5000 5 25000 5000 25000 0 Linia do naważania i pakowania mrożonek t Wb Ar...
15000 1 4 25000 5000 2 5000 5 25000 5000 25000 0 Linia do naważania i pakowania mrożonek t Wb Ar...
WYMAGAJĄCYCH RÓŻNYCH METOD KONSERWOWANIA NP.: POMIDOR - KONCENTRAT POMIDOROWY, SOK, SAŁATKI,MROŻONKI. ZADANIA...
zatłuszczonego i silnie zabrudzonego, - opakowań po mrożonkach, - papieru higienicznego. Pojemniki żółte...
różnych metod konserwowania np.: pomidor - koncentrat pomidorowy, sok, sałatki,mrożonki. zadania stawiane...
- koncentrat pomidorowy, sok, sałatki,mrożonki zadania stawiane przed przemysłem owoc-warzywnym...
i tam składane są przez nich zamówienia. W branży mrożonek powołane powołane zostało ogólno polskie centrum...
> środowisko bogate w zw org Wysokie Aw > niskie Aw (środowisko suche- liofilizaty lub mrożonki) Dawki do 10kGy...