Mleko w proszku - strona 4

note /search

Charakterystyka mlewnika

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia zbóż
Pobrań: 273
Wyświetleń: 3584

pomocnicze *cukier 3-20% *tluszcz3-10% *chude mleko w proszku 3-6% *serwatka kwasowa 3-6% *serwatka...

Zawartość chemiczna

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 70
Wyświetleń: 1288

podpuszczkowe, ogórki kiszone, kapusta kiszona, wędliny, przetwory mięsne, mleko w proszku Produkty o zawartości...

Metoda Luff - Schoorola

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 1337
Wyświetleń: 8652

Otręby pszenne 6 Mleko w proszku pełne 6 Nasiona roślin strączkowych (suche) 3-5 Sery podpuszczkowe 3-5...

Produkt Spożywczy

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 70
Wyświetleń: 1372

Mięso i przetwory 7-28 Ryby i przetwory rybne 10-27 Mleko w proszku pełne 27 Jaja kurze całe 12 Mąki...

Ryboflawina - witamina b2

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 315
Wyświetleń: 2590

Produkty o zawartości powyżej 1000 (drożdże, mleko w proszku) Produkty o zawartości 400-1000 (makrela...