Mleko w proszku - strona 3

note /search

Witaminy

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 259
Wyświetleń: 1988

, margaryny 600-900 Produkty mleczne Sery podpuszczkowe 160-450 Mleko w proszku pełne 175 Śmietany 60-220 Sery...

Wykład - witaminy, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Żywienie zwierząt i paszoznawstwo
Pobrań: 189
Wyświetleń: 1197

% jęczmień 15% pszenica 15% pszenżyto 20% poekstrakcyjna śruta sojowa 5% mleko w proszku/ mączka rybna 5...

Wykład - metody konserwacji mleka, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 105
Wyświetleń: 1442

mleczny (mleko w proszku)- uzyskuje się przez odparowanie z pełnego lub chudego mleka prawie całej wody...

Podział opakowań aktywnych, sem VI

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Opakowalnictwo i przechowywanie żywności
Pobrań: 280
Wyświetleń: 1484

. montmorylonit - przy niewielkich ilościach wody jak w przypadku kawy instant, mleka w proszku, chipsów...

OTZ12

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 42
Wyświetleń: 1225

rozpuszczalność, mniejsza higroskopijność) np. mleko w proszku, ekstrakty kawy, zupy błyskawiczne Aglomerowanie...

Metody oraz źródła błędów

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 483
Wyświetleń: 4221

uzupełnić do kreski) Mleko w proszku Teicherta 2,5 g 10 cm3 d=1,815 Źródła błędów (metoda Gerbera) Złe...