Melasa - strona 2

note /search

Laboratorium - miód, sem V

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznawstwo żywności
Pobrań: 77
Wyświetleń: 938

melasy Zasada oznaczenia opiera się na obecności w melasie dużej ilości rafinozy, która w połączeniu...

Wykład - spirytus i wódka, sem V

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznawstwo żywności
Pobrań: 133
Wyświetleń: 1407

się do nich odfermentowany zacier i stale odbiera spirytus. Proces otrzymywania spirytusu z melasy i owoców Pominięcie etapu...

Kwas cytrynowy-opracowanie

  • Uniwersytet Warszawski
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 35
Wyświetleń: 973

bakterii Bacillus, E. Coli w melasie ) 2. wgłębna SmF (submerged fermentation) Efektywniejsza. Stosowane du...