Melasa - strona 3

POLISAHARYDY

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • dr hab. Małgorzata Maria Zwolińska-Wcisło
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 14
Wyświetleń: 777

, -syropie klonowym i fruktozowym, -miodzie, -melasie cukrowej, -krystalicznej dekstrozie. Są dodawane...

Przemysłowe wykorzystanie pleśni

  • Politechnika Wrocławska
  • dr inż. Magdalena Klimek-Ochab
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 168
Wyświetleń: 2002

do produkcji - melasa, wysłodki, skrobia, mąka kukurydziana problemy inżynieryjne amylazy alfa-amylaza...

Poilisaharydy - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • dr hab. Małgorzata Maria Zwolińska-Wcisło
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 7
Wyświetleń: 532

, -syropie klonowym i fruktozowym, -miodzie, -melasie cukrowej, -krystalicznej dekstrozie. Są dodawane...

Materiały formerskie

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
Pobrań: 28
Wyświetleń: 1813

: a) piasek formierski - piasek kwarcowy b) pył koksowy c) lepiszcza: -glina d) spoiwo -melasa -olej Rzepakowy...

Wykład o paszach, sem II

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • prof. dr hab. Antoni Brodacki
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 63
Wyświetleń: 1309

(świeże) 30kg, -melasa 1,5litra. 6.Siano Pasza bogata w energię, białko, karoten wpływa dodatnio...