Masło - strona 8

note /search

Diety szpitalne

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 42
Wyświetleń: 1190

chude -głównym źródłem energii są: tłuszcze (olej, masło, śmietana) oraz węglowodany (cukier, kasza...

Tłuszcze jadalne i techniczne

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 35
Wyświetleń: 1127

Halibut biały świeży 0,29 0,37 0,67 Sardynka w oleju 2,22 5,8 4,02 Olej rzepakowy 7,13 57,99 30,32 Masło...

ŻYWIENIE W ZAPARCIU NAWYKOWYM

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób
Pobrań: 0
Wyświetleń: 385

na czczo: - masło, - oliwa, - olej. -duża podaż płynów. Dieta bogatobłonnikowa bez odpowiedniej ilości...

Funkcje popytu-opracowanie

  • Uniwersytet Śląski w Katowicach
  • Ekonomia
Pobrań: 56
Wyświetleń: 931

pokrywające się funkcje. Mają podobne zastosowanie i podobne właściwości np. masło i margaryna, kredyt...

Tłuszcze - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 182
Wyświetleń: 1533

spożywcze (masło, smalec, margaryna, oleje jadalne, etc.) Nadmierne spożycie tłuszczów i węglowodanów...