Masło - strona 7

note /search

Białka, tłuszcze i cukry

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
  • Biochemia
Pobrań: 532
Wyświetleń: 5537

- 10g/ 24g - zwierzęce smalec, masło, śmietana nasycone kw. tłuszczowe, podnoszą poziom cholesterolu...

Elementy obsługi klienta

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 119
Wyświetleń: 1883

się od porcelany, potem sztućce, szkło, serwetki. Talerzyki do pieczywa, masła stawia się jako ostatnie. Talerz ok...

Witaminy - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Higiena i epidemiologia
Pobrań: 91
Wyświetleń: 805

, drożdże piwne, masło orzechowe, odtł. mleko, ser, soja, orzechy, pełne ziarno, migdały, grzyby. Stosowanie...

Destylacja-emulgacja, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 98
Wyświetleń: 1337

-rzadki kisiel Emulsje: -majonez- woda w tłuszczu -śmietana- tłuszcz w mleku -masło -margaryna- woda...