Marmolada - strona 3

note /search

Kwas cytrynowy-opracowanie

  • Uniwersytet Warszawski
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1141

(inaktywator oksydaz – hamuje utlenianie kwasów tłuszczowych, zapobiega psuciu się ywności) o d emy, marmolady...

Referat wody mineralne

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 133
Wyświetleń: 3766

(przeciery galaretki marmolady soki) Utrwalanie owoców i warzyw - stosowanie metod chroniących produkt...

Produkt Spożywczy

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 70
Wyświetleń: 1372

(np. marmolady, dżemy, miody) Metody refraktometryczne - pomiar współczynnika załamania światła...

Ogólna technologia żywności

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 238
Wyświetleń: 1407

- w obecności Ca2+ utworzenie żelu; przemysł owocowo-warzywny (galaretki, dżemy, marmolady); przemysł...