Marmolada

note /search

ŻYWIENIE W DNIE MOCZANOWEJ

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób
Pobrań: 42
Wyświetleń: 553

strączkowych i szpinaku), - ryż, - miód, - dżemy, - marmolady, - cukier. Produkty przeciwwskazane: - wyciąg...

Zielnik -Poziomka pospolita

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Botanika
Pobrań: 7
Wyświetleń: 903

o średnicy 1-2 cm są smaczne i jadalne. Stosuje się je także do wyrobu marmolad, kompotów i kruszonów...

Utlenianie

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 56
Wyświetleń: 2107

przy gotowaniu syropów z dodatkiem kwasów lub długotrwałym ogrzewaniu marmolady; • Ogranicza krystalizację...

Warzywa i owoce - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 147
Wyświetleń: 1092

-dżemy, marmolady Cukier i słodycze działają zakwaszająco na organizm człowieka. Miód pszczeli - głównym...