Marmolada - strona 2

Systematyka przemysłu owocowo-warzywnego

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 280
Wyświetleń: 1862

się od konserw większą zmiana pierwotnej postaci surowców. - przeciery, - dżemy, - marmolady, - soki. Podział...

Zwroty - ćwiczenia

  • Wyższa Szkoła Gospodarki w Bydgoszczy
  • mgr Magdalena Marszańska
  • Podstawy hotelarstwa
Pobrań: 77
Wyświetleń: 2016

z wkalkulowanym śniadaniem, dwoma posiłkami cena ze śniadaniem kontynentalnym (gorący napój, masło, marmolada...

PRZEWLEKŁE ZAPALENIE TRZUSTKI - DIETA

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • dr hab. Małgorzata Maria Zwolińska-Wcisło
  • Kliniczny zarys chorób
Pobrań: 14
Wyświetleń: 987

, - cukier, - miód, - syropy owocowe, - dżemy bez pestek, - marmolady, - słaba herbata - najlepiej z cytryną...

Zupy i sosy-zagęszczanie potraw

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 203
Wyświetleń: 3339

/ powidła śliwkowe Jabłka suszone 30g Marmolada 50g/ Zupy gotowane na wywarach: czyste zagęszczone...

Sadownictwo-truskawka

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • dr hab. Emilian Pitera
  • Sadownictwo
Pobrań: 0
Wyświetleń: 875

. mała Mała podatność B.DUŻA PODATNOŚĆ mało łatwo komercyjne x Marmolada (Włochy) 4-6 dni po H. średnia...

Dodatki do żywności , sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • dr hab. inż. Paweł Glibowski
  • Technologia żywności
Pobrań: 245
Wyświetleń: 889

w olejach ADI - nie ustalone zastosowanie - sosy, przetwory pomidorowe, dżemy, marmolady E-162 - betanina...

Przewlekłe zapalenie trzustki - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • dr hab. Małgorzata Maria Zwolińska-Wcisło
  • Kliniczny zarys chorób
Pobrań: 14
Wyświetleń: 588

, - cukier, - miód, - syropy owocowe, - dżemy bez pestek, - marmolady, - słaba herbata - najlepiej z cytryną...

Przemysł owocowo-warzywny - cele

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 329
Wyświetleń: 1400

. produkty typu dżem , marmolada metody utrwalania owoców i warzyw cel - zniszczenie tego co mogło...