Systematyka przemysłu owocowo-warzywnego
- Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
- Technologia żywności
się od konserw większą zmiana pierwotnej postaci surowców. - przeciery, - dżemy, - marmolady, - soki. Podział...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej.
się od konserw większą zmiana pierwotnej postaci surowców. - przeciery, - dżemy, - marmolady, - soki. Podział...
z wkalkulowanym śniadaniem, dwoma posiłkami cena ze śniadaniem kontynentalnym (gorący napój, masło, marmolada...
, - cukier, - miód, - syropy owocowe, - dżemy bez pestek, - marmolady, - słaba herbata - najlepiej z cytryną...
/ powidła śliwkowe Jabłka suszone 30g Marmolada 50g/ Zupy gotowane na wywarach: czyste zagęszczone...
. mała Mała podatność B.DUŻA PODATNOŚĆ mało łatwo komercyjne x Marmolada (Włochy) 4-6 dni po H. średnia...
oparte na cukrze dżemy, marmolady i konserwy oleje i tłuszcze jadalne. Kolejną bardzo istotną czynnością...
w olejach ADI - nie ustalone zastosowanie - sosy, przetwory pomidorowe, dżemy, marmolady E-162 - betanina...
, - cukier, - miód, - syropy owocowe, - dżemy bez pestek, - marmolady, - słaba herbata - najlepiej z cytryną...
(trzeba uważać na zawartość tłuszczu). Dżemy, miód, marmolada. Ciastka - bułeczki herbaciane, ciasta owocowe, itp...
. produkty typu dżem , marmolada metody utrwalania owoców i warzyw cel - zniszczenie tego co mogło...