Marmolada - strona 2

note /search

Systematyka przemysłu owocowo-warzywnego

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 406
Wyświetleń: 2226

się od konserw większą zmiana pierwotnej postaci surowców. - przeciery, - dżemy, - marmolady, - soki. Podział...

Zwroty - ćwiczenia

  • Wyższa Szkoła Gospodarki w Bydgoszczy
  • Podstawy hotelarstwa
Pobrań: 77
Wyświetleń: 2086

z wkalkulowanym śniadaniem, dwoma posiłkami cena ze śniadaniem kontynentalnym (gorący napój, masło, marmolada...

Zupy i sosy-zagęszczanie potraw

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 1183
Wyświetleń: 5138

/ powidła śliwkowe Jabłka suszone 30g Marmolada 50g/ Zupy gotowane na wywarach: czyste zagęszczone...

Sadownictwo-truskawka

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Sadownictwo
Pobrań: 14
Wyświetleń: 882

. mała Mała podatność B.DUŻA PODATNOŚĆ mało łatwo komercyjne x Marmolada (Włochy) 4-6 dni po H. średnia...

Dodatki do żywności , sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 343
Wyświetleń: 1050

w olejach ADI - nie ustalone zastosowanie - sosy, przetwory pomidorowe, dżemy, marmolady E-162 - betanina...

Przemysł owocowo-warzywny - cele

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 462
Wyświetleń: 1757

. produkty typu dżem , marmolada metody utrwalania owoców i warzyw cel - zniszczenie tego co mogło...