Margaryna - strona 2

note /search

Dodatki do żywności , sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 343
Wyświetleń: 1050

w wodzie (dysperguje) ADI - 0,1 mg/kg zastosowanie - koncentraty obiadowe, musztarda, konserwy, margaryna...

Lipidy - glicerydy

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Biotechnologia roślin
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1218

i margaryny Margaryna ma historię sięgającą czasów Napoleona III, który w 1866 ogłosił konkurs na opracowanie...

Substancje konserwujące, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 105
Wyświetleń: 777

, kiszonki, sałatki, sosy, galaretki, margaryny, majonezy E-210 - kwas benzoesowy E-211 - benzoesan sodu E...