Mąka pszenna - strona 3

note /search

Zafałszowania żywności - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Analiza i ocena jakości żywności
Pobrań: 42
Wyświetleń: 756

i innych surowców określonych w recepturze. Można do niego dodać do 10% mąki pszennej. Chleba nie wolno barwić...

Piekarnia - projekt

  • Politechnika Śląska
Pobrań: 1064
Wyświetleń: 4935

. Spowodowane jest to specyficznymi własnościami mąki żytniej. W odróżnieniu od mąki pszennej, zawiera...

Zafałszowania żywności - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Analiza i ocena jakości żywności
Pobrań: 168
Wyświetleń: 1204

i innych surowców określonych w recepturze. Można do niego dodać do 10% mąki pszennej. Chleba nie wolno barwić...