Lizyna - strona 6

note /search

Reakacje millarda, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 147
Wyświetleń: 1211

aminokwasy zasadowe są bardziej reaktywne niż kwaśne. Duża reaktywność lizyny jest przyczyną poważnych strat...

Sztuka starożytna - wykład

  • Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu
  • Historia sztuki starożytnej
Pobrań: 126
Wyświetleń: 973

, lizyna i Skopasa. Silnie akcentowane w okresie hellenistycznym - grupa Laokoona Głowa Dionizosa Tympanony...

Białka pokarmowe - wykład

  • Politechnika Śląska
  • Biochemia
Pobrań: 203
Wyświetleń: 1400

kompozycję pełnowartościową. Produkt Aminokwas ograniczający Uzupełnienie diety Zboża Lizyna Mleko, mięso...