Liofilizacja drożdży - strona 17

note /search

Mikrobiologia - podstawy (laboratorium)

  • Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy
  • Mikrobiologia
Pobrań: 322
Wyświetleń: 7686

),dekstran: laconostoc mesenteroide;alkoholowa: drożdże: sacccharomyces, bakterie: zymononas mobili...

Kolokwium

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Chemia żywności
Pobrań: 2849
Wyświetleń: 7266

rozwój pleśni i drożdży w pH 3-6. (stosowany przy produkcja serów) - Kwas benzoesowy hamuje rozwój pleśni...

Biotechnologia - wykłady

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 1141
Wyświetleń: 5390

wysoko alkoholowych, stosowanie drożdży do wypieku pieczywa, produkcja octu, wina, serów, jogurt - Era...

Pytania z cukrów i kwasów

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Biochemia
Pobrań: 532
Wyświetleń: 3682

drożdży 2.jak zachowuje się sacharoza w różnych środowiskach (zmiana pH- kw,zas) 3.reakcje dzięki...

Reakce Enzymatyczne

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 63
Wyświetleń: 1092

białkowych można wymienić gluten pszenny, śrut i makuch, drożdże ŚRUTA RZEPAKOWA - najłatwiej dostępny...

Mejoza - wykład

  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Biologia komórki
Pobrań: 476
Wyświetleń: 1995

kompleks synaptonemalny: Element lateralny Element centralny RED1, Aop 1 Zip 1 (drożdże) Białka filamentowe...