Kwas glutaminowy - strona 3

note /search

Białka pokarmowe - wykład

  • Politechnika Śląska
  • Biochemia
Pobrań: 203
Wyświetleń: 1400

przy aminokwasach aromatycznych, czyli fenyloalanina, tyrozyna, oraz wiązanie między leucyną i kwasem glutaminowym...

Aminokwasy Występowanie

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 175
Wyświetleń: 2324

% Glutamina Kwas glutaminowy - białka mleka 21,7%, pszenica 31,4%, kukurydza 18,4%, soja 18,5%, sól sodowa...

Enzymologia- prezentacja

  • Politechnika Warszawska
  • Enzymologia
Pobrań: 56
Wyświetleń: 987

(His, H), lizyny (Lys, K), argininy (Arg, R) kwasu asparaginowego (Asp, D) kwasu glutaminowego (Glu, E...