Konserwa - strona 4

note /search

Kwasy nieorganiczne, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 168
Wyświetleń: 1001

, grzybowe, konserwy mięsne, wódki gatunkowe, lody E-330 - kwas cytrynowy ADI - bezpieczny zastosowanie...

Mięsa kulinarne - wykład.

  • Uniwersytet Rzeszowski
  • Ekonomia
Pobrań: 28
Wyświetleń: 959

w gronie rodziny i przyjaciół. Lista konserw będących w ofercie SOKOŁÓW S.A. jest bardzo bogata. Obejmuje...

Utlenianie

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 56
Wyświetleń: 2107

owocowe, piwo, konserwy) - brak glukozy zapobiega reakcjom Maillarda (hamowanie niekorzystnych zmian...

Dodatki do żywności , sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 343
Wyświetleń: 1050

w wodzie (dysperguje) ADI - 0,1 mg/kg zastosowanie - koncentraty obiadowe, musztarda, konserwy, margaryna...

Zamrażanie żywności

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 637
Wyświetleń: 3108

Nicolas Appert - odkrywca i pierwszy wytwórca konserw Pierwsze konserwy → zamykane korkiem w naczyniach...