Jełczenie margaryny - strona 6

note /search

Substancje konserwujące, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 105
Wyświetleń: 777

, kiszonki, sałatki, sosy, galaretki, margaryny, majonezy E-210 - kwas benzoesowy E-211 - benzoesan sodu E...

Żywność wzbogacana

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Żywienie człowieka
Pobrań: 84
Wyświetleń: 1281

żywności: - jodowanie soli - wzbogacanie margaryn, masła o obniżonej zawartości tłuszczu i mieszanin masła...

Funkcje popytu-opracowanie

  • Uniwersytet Śląski w Katowicach
  • Ekonomia
Pobrań: 56
Wyświetleń: 931

pokrywające się funkcje. Mają podobne zastosowanie i podobne właściwości np. masło i margaryna, kredyt...

Fortyfikacja żywności - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 63
Wyświetleń: 1169

odżywczych, powstające w wyniku procesów technologicznych -zbilansować profil odżywczy (wzbogacenie margaryny...

Tłuszcze - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 182
Wyświetleń: 1533

spożywcze (masło, smalec, margaryna, oleje jadalne, etc.) Nadmierne spożycie tłuszczów i węglowodanów...

Źródła tłuszczów - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 56
Wyświetleń: 959

się w Japonii, USA, Kanadzie, Australii i krajach UE. Wzbogaca się pieczywo, produkty cukiernicze, margaryny...