Jełczenie margaryny - strona 10

note /search

Cele reklamy - prezentacja

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Marketing
Pobrań: 77
Wyświetleń: 924

lub zwykłych osób, np. N. Kinsky - mydełka; gospodynie domowe -proszki, margaryny, -wezwanie do przyłączenia...

Lipidy - omówienie zagadnień

  • Politechnika Gdańska
  • Analiza żywności
Pobrań: 203
Wyświetleń: 1204

występują w margarynie, wytwarzanej przez utwardzanie tłuszczów roślinnych oraz w tłuszczach przeżuwaczy...

Zagadnienia na egzamin, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 245
Wyświetleń: 1071

, dwucukier 5. co jest emulsja (margaryna) 7. chyba czym jest glutaminian sodu (subst wzmacniajaca smak...

Tłuszcze właściwe

  • Politechnika Gdańska
  • Chemia
Pobrań: 126
Wyświetleń: 1428

rozdrobnionego niklu jako katalizatora. Utwardzanie tłuszczów Utwardzony produkt nosi nazwę margaryny lub masła...