Galaretka - strona 4

note /search

Reakcja izomeryzacji- opracowanie

  • Politechnika Wrocławska
  • Inżynieria bioreaktorów
Pobrań: 1274
Wyświetleń: 5201

, przez co ma mniejszą tendencję do krystalizowania. Na szeroką skalę stosuje się go w dżemach, galaretkach, lodach...

Fermentacja - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia Środowiska
Pobrań: 161
Wyświetleń: 1092

. 23-32 st C, 8-10 dni warunki statyczne. Separacja „galaretki” z płynu; oczyszczanie; krojenie...

Sparteca-opracowanie

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • Międzynarodowa integracja gospodarcza
Pobrań: 728
Wyświetleń: 2709

preferencji takie artykuły jak: owoce pasyjne i jego przetwory, dżemy, galaretki, piwo, zapałki, drewno...