Galaretka

note /search

Kwasy nieorganiczne, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 168
Wyświetleń: 1001

, do stabilizacji E-355 - kwas adypinowy ADI- 0-5 mg/kg zastosowanie - lody, kisiele, galaretki, przyprawy obiadowe...

Pektyny

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 140
Wyświetleń: 1694

%, tworzenie żeli w roztworach pH60% (dżemy, galaretki wyokosłodzone); • Nis komety Iow...

Wykład - dżem, sem V

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznawstwo żywności
Pobrań: 525
Wyświetleń: 3094

wzajemnie i przesycone słodką galaretką owocową Dodatek kwasu cytrynowego w celu uzyskania odpowiedniego, pH...