Galaretka - strona 2

note /search

Charakterystyka owoców

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 1022
Wyświetleń: 4963

do produktów mlecznych produkuje się z niej sok, lody, koktajle Granat: napoje, sorbety, galaretki, soki, wina...

Dodatki do żywności , sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 343
Wyświetleń: 1050

, napoje, dżemy, galaretki, lody, gumy do żucia E-150 a-d - karmele barwa - czerwono-brunatna pochodzenie...

Substancje konserwujące, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 105
Wyświetleń: 777

, kiszonki, sałatki, sosy, galaretki, margaryny, majonezy E-210 - kwas benzoesowy E-211 - benzoesan sodu E...

Pektyny - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Analiza i ocena jakości żywności
Pobrań: 21
Wyświetleń: 938

w produkcji dżemów, konfitur, galaretek owocowych. Zdolność pektyn do tworzenia sztywnych żeli zależy...

Syntetyczne środki słodzące

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Chemia żywności
Pobrań: 301
Wyświetleń: 2583

, galaretkach, napojach owocowych i mlecznych, rozpuszczalnej kawie i herbacie, środkach przeczyszczających...

Gospodarowanie i rzadkość

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Mikroekonomia
Pobrań: 595
Wyświetleń: 1771

technologii produkcji może alternatywnie produkować bądź ciasteczka bądź galaretki. Firma ta zatrudnia 5...