Galaretka - strona 5

note /search

Kwas cytrynowy-opracowanie

  • Uniwersytet Warszawski
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1141

, galaretki, miód sztuczny o stabilizacja barwy, smaku i zapachu produktów przechowywanych w chłodni (ryby...

Biznesplan kawiarni

  • Uniwersytet Jana Kochanowskiego w Kielcach
  • Biznes plan
Pobrań: 4627
Wyświetleń: 12523

Sorbet owocowy Szarlotka Gofry Mała Fantazja Sernik Rurka z kremem Duża Fantazja Ambasador Galaretka...

Słówka - żywienie

  • Uniwersytet Warszawski
  • Język angielski
Pobrań: 525
Wyświetleń: 1813

pudding - budyń czekoladowy lollypop - lizak candy-floss - wata cukrowa jelly - galaretka Napoje soft...

Mikrobiologiczne badania ilościowe

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Higiena i technologia przetwórstwa
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1323

. przed posiewem dokładnie wytrząsnąć próbkę Pobieranie past Galaretki, przeciery, pasztety itp.- jałową łopatką...

Barwniki naturalne

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Chemia żywności
Pobrań: 714
Wyświetleń: 3549

się również do barwienia produktów suchych. Barwniki te są stosowane do barwienia m.in. galaretek, przetworów mlecznych...

Botanika - wykład 2

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Botanika
Pobrań: 224
Wyświetleń: 1316

komórki połączone galaretką lub sklejone ze sobą; B/ kolonie - komórki różnicują się funkcjonalnie; forma...

Piekarnia - projekt

  • Politechnika Śląska
Pobrań: 1064
Wyświetleń: 4935

z udziałem dodatków owoców, galaretek, śmietany i kremów. Podstawą takich produktów jest najczęściej ciasto...