Ekstrakt ogólny

note /search

Wykład - dżem, sem V

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznawstwo żywności
Pobrań: 525
Wyświetleń: 3094

produkcji Podział dżemów: Dżemy wysokosłodzone Zawartość ekstraktu ogólnego 63-68% Duża kaloryczność Mała...

Wejściówka-oznaczanie wody

  • Politechnika Gdańska
  • Analiza żywności
Pobrań: 98
Wyświetleń: 630

można w nim oznaczyć przy pomocy dostępnych i właściwych dla danego produktu metod analitycznych. Ekstrakt ogólny-suma...

Odpowiedzi na egzamin, sem V

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznawstwo żywności
Pobrań: 329
Wyświetleń: 1575

do 13%, Stabilizacja makaronu, Studzenie makaronu Dżemy wysokosłodzone Zawartość ekstraktu ogólnego 63...

Pytania z analizy 2005

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 91
Wyświetleń: 1491

” Co jest w ekstrakcie ogólnym i co stanowi ekstrakt pozorny? Co to jest absorpcja i emisja? Dlaczego przy tłuszczu...

Kolokwium- soki owocowe, sem V

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznawstwo żywności i żywienie człowieka
Pobrań: 49
Wyświetleń: 1575

do zlewki. OCENA FIZYKOCHEMICZNA 1. Oznaczanie zawartości ekstraktu ogólnego metodą refrakto­metryczną...

Pytania z analizy 2006

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 189
Wyświetleń: 1596

jest uzyskać powtarzalność wyników. 36. Co jest w ekstrakcie ogólnym i co stanowi ekstrakt pozorny? ekstrakt...