Drożdże - strona 4

note /search

Podział ciast piekarskich

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia zbóż
Pobrań: 147
Wyświetleń: 3038

mikroflory, bakterii i drożdży. Może być wyprowadzony z maki i wody. Niezbyt porowata struktura, pory...

Potas - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 0
Wyświetleń: 609

(szpinak, nasiona soi, fasola, kalafior, marcher), kakao, drożdżach, orzeszkach ziemnych, pszenicy...

Ketozy - opracowanie

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Biochemia
Pobrań: 21
Wyświetleń: 966

; nie fermentuje pod wpływem drożdży; występuje w owocach jarzębin; stanowi materiał wyjściowy do syntezy kwasu...