Dodatek do żywności - strona 6

note /search

Fermentowane surowce roślinne

  • Politechnika Wrocławska
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 238
Wyświetleń: 1337

Poprawiają stan zdrowia człowieka i zwierząt Korzystny efekt w jamie ustnej (dodatki do żywności...

Ogólna technologia żywności

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 238
Wyświetleń: 1407

reakcje są dopuszczalne (hydroliza, zobojętnianie, uwodornianie) + produkcja dodatków do żywności...

Opakowanie aktywne i inteligentne

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia opakowań
Pobrań: 161
Wyświetleń: 1631

dodatków do żywności, które coraz częściej uważane są za szkodliwe. Wydzielanie etanolu w opakowaniu polega...

Wykład - fermentacja glukonowa

  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 378
Wyświetleń: 1568

. Produkcja lakierów i pokostów. w przemyśle spożywczym jako dodatek do żywności i napojów (o symbolu E297...