Dekstryny fermentacja - strona 15

note /search

Obieg węgla i azotu- opracowanie

  • Politechnika Wrocławska
  • Metody biotechnologiczne w ochronie środowiska
Pobrań: 392
Wyświetleń: 2653

fermentacja - np fermentacja alkoholowa - proces rozkładu węglowodanów pod wpływem enzymów wytwarzanych...

Mikrobiologia egzamin

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Mikrobiologia
Pobrań: 2373
Wyświetleń: 7931

fermentacji 2.Robert Koch >1845-1910 lekarz, opracowal metody badania bakterii, wyrył przecinkowca cholery 3...

Pytania z analizy 2004

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 364
Wyświetleń: 1435

, dekstryn, tłuszczów tworzących błonkę: bibuła (mleko) - produkty o dużej zawartości wody - zwiększenie...