Dekstryny chleb - strona 12

note /search

Zagadnienia na egzamin, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 245
Wyświetleń: 1071

wypieku chleba 230 dla skorki 100 dla miazszu 15co nie jest dodatkiem do zywnosi; a)inulina,b) kwas...

Mikroflora gleby

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Mikrobiologia
Pobrań: 287
Wyświetleń: 1932

dekstryn, a w końcowym etapie maltotrioza, maltoza i glukoza. Aktywność tę bada się na podło u zawierającym...

Wejściówka-oznaczanie wody

  • Politechnika Gdańska
  • Analiza żywności
Pobrań: 98
Wyświetleń: 630

dużą ilość białek, cukrów i dekstryn (np. sery czy mięsa, zwiększa się powierzchnię parowania próbki...