Dekstryny chleb - strona 11

note /search

Stylistyczne środki składniowe

  • Uniwersytet Warszawski
  • Poetyka i teoria literatury
Pobrań: 938
Wyświetleń: 2856

dopełniacza w miejsce biernika, np. Chcę chleba czy Wypij wody (zamiast Chcę chleb czy Wypij wodę) Użycie...

Gorzelnictwo - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 203
Wyświetleń: 1526

skrobi do dekstryn (dekstryny graniczne)- przerwa scukrzająca Stosowane jest również ukwaszanie zaciru...

Rynek, popyt i podaż

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Mikroekonomia
Pobrań: 1099
Wyświetleń: 3311

równa się jedności. Na rynku chleba panuje nierównowaga. Cena chleba wynosi 5, wielkość popytu 120...

Początki kina

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Elementy teorii i historii filmu
Pobrań: 504
Wyświetleń: 2863

jako miejsce ucieczki od rzeczywistości, "chleba i igrzysk" - bohaterami byli ludzie z marginesu spolecznego...

Charakterystyka opakowań z papieru i tektury

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Opakowalnictwo i przechowywanie żywności
Pobrań: 1631
Wyświetleń: 6237

specjalne. • OWINIĘCIA: -bezpośrednie - np. owinięcie masła lub chleba; -zewnętrzne - owinięcie pudełka, np...