Cukry proste - strona 7

note /search

Etapy procesu mieszania

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia zbóż
Pobrań: 28
Wyświetleń: 1302

dostają pobudzone i deformują cukry proste, wzrost objętości gazu w temp 78,5 alkohol ze stanu ciekłego...

Leczenie dietetyczne

  • Dietoterapia
Pobrań: 77
Wyświetleń: 875

tłuszczu (redukcja o 50%) i węglowodanów, w tym cukrów prostych (redukcja o 30-50%, ale nie mniej niż 100g...

Roztwory

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Chemia ogólna
Pobrań: 574
Wyświetleń: 1568

form jonowych do cukrów prostych Wielkości opisujące ilościowo reakcje dysocjacji: q Stopień dysocjacji...

Produkt Spożywczy

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 70
Wyświetleń: 1372

st.C W produktach zawierających duże ilości cukrów prostych lub innych termolabilnych związków...

Ćwiczenia - węglowodany, podział.

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Biologia i ekologia
Pobrań: 644
Wyświetleń: 1778

na: • cukry proste, inaczej monosacharydy (jednocukry) • dwucukry, inaczej disacharydy • wielocukry dzielące...