Clostridium botulinum - strona 2

note /search

Peklowanie - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia żywności
Pobrań: 91
Wyświetleń: 1344

warstwy Norma: 103-104k/g Bakterie beztlenowe do 10/g z wyłączeniem Clostridium botulinum, Clostridium...

Zagadnienia na egzamin, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 245
Wyświetleń: 1071

czy wszystkie wymienione 19co powoduje jad kielbasiany clostridium botulinum 20co jest najlepszym rozpuszczalnikiem oleju...

Toksykologia - wykład 2

  • Politechnika Gdańska
  • Toksykologia
Pobrań: 147
Wyświetleń: 1792

naturalne b Pochodzenie Toksyna botulinowa typ A Bakteria Clostridium botulinum Bakteria Clostridium tetani...

OTZ10

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1134

zapewniającej inaktywację Clostridium botulinum→brak rozwoju poniżej aw=0,94 ale np. ustawodawstwo USA przyjmuje...