Ciasto

note /search

Podział ciast piekarskich

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia zbóż
Pobrań: 147
Wyświetleń: 3038

PODZIAŁ CIAST PIEKARSKICH (CHLEBOWYCH) pszenne zwykle wyborowe półcukiernicze mieszane pszenno...

Etapy procesu mieszania

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia zbóż
Pobrań: 28
Wyświetleń: 1302

skupiska stopniowo łącza się ze sobą w większe skupiska woda jest związana na zasadzie osmozy ciasto...

Skrypt do o produkcji pieczywa

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Biotechnologia żywności
Pobrań: 175
Wyświetleń: 1064

Mikroorganizmy w przemyśle piekarskim Przez tysiąclecia fermentacja ciasta chlebowego przebiegała...

Składniki odżywcze w pszenicy

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia zbóż
Pobrań: 91
Wyświetleń: 1463

się wszystkie inne składniki. balon w którym zatrzymują się gazy w czasie wypieku ciasta, rozdęcie ciasta...