Aseptyczne napoje - strona 23

note /search

Żywność wzbogacana

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Żywienie człowieka
Pobrań: 84
Wyświetleń: 1281

i oleju w witaminy A i D Dobrowolne wzbogacanie żywności Soki i napoje bezalkoholowe (wit. C, Ca...

Styl życia a trendy konsumenckie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia żywności
Pobrań: 105
Wyświetleń: 791

zauważalnych w produktach paczkowanych: Probiotyki Żywność organiczna i napoje dla dzieci Świeżość Najlepsza...

Urządzenia chłodnicze

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 2541
Wyświetleń: 6461

do produkcji shake`ów automaty do napojów na bazie lodu Urządzenie chłodnicze ekspozycyjne - do tego typu...

Południowy wschód - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Kuchnie Świata
Pobrań: 28
Wyświetleń: 966

soków - idealne w upalne dni. Najpopularniejszym napojem pijanym tutaj jest sok z zielonych kokosów...

Fortyfikacja żywności - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 63
Wyświetleń: 1169

spożywczych najczęściej wzbogacanych w związki mineralne i witaminy należą: -soki i napoje bezalkoholowe...

Znakowanie żywności - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 28
Wyświetleń: 924

konsumowanie) -zawartość tłuszczu w produktach mleczarskich -moc napoju zawierającego powyżej 1,2% alkoholu...

Etykiety produktów spożywczych

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia opakowań
Pobrań: 7
Wyświetleń: 1358

powinna być podana zawartość tłuszczu. W przypadku napojów alkoholowych powyżej 1,2% alkoholu, musi być podana...

Geografia ekonomiczna - 8

  • Szkoła Główna Handlowa w Warszawie
  • Geografia ekonomiczna
Pobrań: 14
Wyświetleń: 1001

Pozostałe górnictwo Przetwórstwo przemysłowe Produkcja artykułów spoŜywczych i napojów Produkcja obuwia...