Śmietana - strona 9

note /search

Wykład - metody badań mleka, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 98
Wyświetleń: 1085

, normalizowanego (pasteryzowanego, UHT); *półpłynnych produktów mlecznych, takich jak śmietana, serwatka. Aparat...

Wykład - Cykl życia produktu

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • Marketing
Pobrań: 56
Wyświetleń: 826

: jeśli jest to nowy produkt na rynku cena może być bardzo wysoka [strategia zbierania śmietany] lub stosunkowo niska...

Witamina A

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Dietetyka
Pobrań: 231
Wyświetleń: 1505

Witamina A Najbogatsze w witaminę A są tran rybi, wątroba, żółtka jaj, śmietana i masło...

Bar sałatkowy

Pobrań: 210
Wyświetleń: 3416

, Sałatka mimoza : śmietana, mleko, sok z cytryny, szczypiorek, pieczarki, sałata lodowa, pomidor...

Mikrobiologia, Ćwiczenie 6

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Mikrobiologia
Pobrań: 182
Wyświetleń: 1456

, są przyczyną zaka eń serów, masła, śmietany, mięsa i dro d y piekarskich, na których tworzą barwne kolonie...

Układy koloidalne - wykład

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 147
Wyświetleń: 1771

dla człowieka, to różnego rodzaju naturalne produkty spożywcze, takie jak; śmietana - koloid tłuszczu w mleku...

Układy koloidalne - podział

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 315
Wyświetleń: 1757

rodzaju naturalne produkty spożywcze, takie jak; śmietana - koloid tłuszczu w mleku, masło - koloid wody...