Śmietana - strona 8

note /search

Metody oraz źródła błędów

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 483
Wyświetleń: 4221

ilość alkoholu amylowego - 2cm3 Śmietana I śmietanka Koehlera Hammerschmidta Roedera 5 cm3 5 cm3 5 g 10...

Geodezja - praktyka

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
  • Geodezja
Pobrań: 154
Wyświetleń: 1904

Sekcja 27 Gardjew Marcin Sekcja 28 Śmietana Izabela Sekcja 29 dr inż. Tadeusz Szczutko (grupa H...

Historia weterynarii - wykład 4

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Historia weterynarii
Pobrań: 21
Wyświetleń: 1155

których należało próbowanie mleka i śmietany sprzedawanych na targach oraz oglądanie sprzedawanego mięsa. Na Śląsku...

Biznes plan - piekarnia

  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie
  • Przedsiębiorczość
Pobrań: 2800
Wyświetleń: 19418

korpasowe szarlotka babeczki korpasowe Z ciasta biszkoptowego rolady biszkoptowe rolady z bita śmietaną...

Produkty odpadowe - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia żywności
Pobrań: 336
Wyświetleń: 2086

podczas przetwarzania śmietany na masło serwatka - produkt uboczny powstający przy produkcji serów, twarogów (produkt...

Tłuszcze jadalne-klasyfikacja

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 525
Wyświetleń: 1848

mlekowe podczas fermentacji śmietany. Ze względu na obecność krótkołańcuchowych kwasów tłuszczowych masło...

Rolnictwo ekologiczne

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Prawo żywnościowe
Pobrań: 49
Wyświetleń: 1092

i śmietany produktów zawierających jeden składnik gdy: nazwa handlowa jest identyczna z nazwą składnika nazwa...