Metody oraz źródła błędów
- Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
- Analiza żywności
ilość alkoholu amylowego - 2cm3 Śmietana I śmietanka Koehlera Hammerschmidta Roedera 5 cm3 5 cm3 5 g 10...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej.
ilość alkoholu amylowego - 2cm3 Śmietana I śmietanka Koehlera Hammerschmidta Roedera 5 cm3 5 cm3 5 g 10...
Sekcja 27 Gardjew Marcin Sekcja 28 Śmietana Izabela Sekcja 29 dr inż. Tadeusz Szczutko (grupa H...
których należało próbowanie mleka i śmietany sprzedawanych na targach oraz oglądanie sprzedawanego mięsa. Na Śląsku...
korpasowe szarlotka babeczki korpasowe Z ciasta biszkoptowego rolady biszkoptowe rolady z bita śmietaną...
, do 37 stopni C Lactococcus lactis subsp cremonic - śmietankowy - ukwasza śmietanę, 0,6 - 0,7 kwasu...
podczas przetwarzania śmietany na masło serwatka - produkt uboczny powstający przy produkcji serów, twarogów (produkt...
bitej śmietany - Hawajki - O! Pałki - wafle kakaowe i śmietankowe Jak widać z powyższej tabeli firma...
roślinnego i zwierzęcego *masła *mleka UHT i pasteryzowanego, śmietany i śmietanki *niearomatyzowanych...
mlekowe podczas fermentacji śmietany. Ze względu na obecność krótkołańcuchowych kwasów tłuszczowych masło...
i śmietany produktów zawierających jeden składnik gdy: nazwa handlowa jest identyczna z nazwą składnika nazwa...