Wyniki wyszukiwania dla frazy: Bioinżynieria produkcji żywności - strona 4

note /search

Hydrokoloidy węglowodanowe

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 28
Wyświetleń: 1631

polisacharydy. • Stosowane są one zwłaszcza przy przemysłowej produkcji gotowych potraw w celu nadania...

Mrożenie mięsa - wykład, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 63
Wyświetleń: 1001

przedłużające trwałość żywności o małym stopniu przetworzenia: Stosowanie odpowiednio dobranych metod...

Wykład - używki, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 63
Wyświetleń: 742

się na: Zawierające alkaloidy, pobudzające korę mózgową (kawa, herbata) Przyprawy Napoje alkoholowe Przy produkcji...

BPPZ - owce i kozy

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 1274
Wyświetleń: 6083

10 stron zeskanowanych notatek z przedmiotu "Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej" z bloku...