Wyniki wyszukiwania dla frazy: Bioinżynieria produkcji żywności

Nanotechnologia-opracowanie

  • Politechnika Wrocławska
  • prof. dr hab. Jadwiga Sołoducho
  • Nanomateriały
Pobrań: 511
Wyświetleń: 1883

do produkcji i pakowania żywności. Zmiany dokonywane na poziomie molekularnym są dokonywane w celu uzyskania...

Cechy prawa UE

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Prawo żywnościowe
Pobrań: 56
Wyświetleń: 1358

substancji dodatkowych Innych składników żywności Warunki produkcji i obrotu oraz wymagania dotyczące...

Zdrowie - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 14
Wyświetleń: 896

ZDROWIE = ŻYWNOŚĆ + ŻYWIENIE Żywność - substancje lub ich mieszaniny, spożywane przez człowieka...

System haccp-opracowanie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Higiena
Pobrań: 42
Wyświetleń: 763

wszystkich etapów produkcji i dystrybucji żywności. Jest to również system mający na celu określenie metod...

Struktura logiczna symboli kodowych

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Prawo żywnościowe
Pobrań: 21
Wyświetleń: 574

na wyższych etapach produkcji i obrotu żywnością w celu zapewnienia zdrowia i życia człowieka. Wg Codex...

Problem żywnościowy - wykład

  • Uniwersytet Łódzki
  • dr hab. Ryszard Maciej Machnikowski
  • Globalizacja i regionalizacja
Pobrań: 21
Wyświetleń: 728

Problem żywnościowy a) w latach 70 globalny spadek produktów na świecie b) nadwyżka żywności c...