Wyniki wyszukiwania dla frazy: Bezpieczeństwo żywności - k. unikatowy

note /search

Sposób odżywiania - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób
Pobrań: 21
Wyświetleń: 497

organizmu (ok. 60) - 10 - aminokwasów - WNKT (K. linolowy, K.-.linolenowy. AA, EPA, DHA) - 18 witamin...

ETAPY ZARZĄDZANIA RYZYKIEM

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób
Pobrań: 77
Wyświetleń: 749

diety (UK, D) Składnik odżywczy M.S.Supl. SCF RLV Spoż. Supl. % RLV Amid k. nikotynowego mg Wit. E mg...

Teorie ludnościowe - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Demografia i epidemiologia
Pobrań: 350
Wyświetleń: 2114

” skracające długość życia, np. epidemie, wojny, klęski głodu. • K. Marks (1818-1883) - nie ma naturalnego...