Wyniki wyszukiwania dla frazy: Gastronomia-i-hotelarstwo

Konkurencja. Segmentacja rynku- opracowanie

  • Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II w Lublinie
  • dr Agnieszka Gertruda Stolarska
  • Marketing
Pobrań: 35
Wyświetleń: 553

gastronomiczne. Stwarza to korzystne warunki dla rozwoju nowych form gastronomii i hotelarstwa. Im wyższy dochód...

Rynek turystyczny

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • dr inż. Agata Balińska
  • Podstawy turystyki
Pobrań: 224
Wyświetleń: 2023

, międzynarodowej. Struktura instytucjonalna rynku turystycznego: Hotelarstwo Gastronomia Transport Atrakcje...

Podstawy hotelarstwa cz.I

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • prof. dr hab. Halina Piekarz
  • Turystyka aktywna i kwalifikowana
Pobrań: 539
Wyświetleń: 2709

► Geneza hotelarstwa Początki hotelarstwa sięgają XXX w. p.n.e. gdzie w miastach Państwa Sumerów...

Internet w turystyce- wykład 5

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • dr Maria Smolarek
  • Internet w turystyce
Pobrań: 63
Wyświetleń: 840

Turystyka - wycieczki, pobyty … Przewozy - transport lotniczy, autobusowy … Hotelarstwo - sieci hoteli...

Całość

  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • Michał Będkowski- Kozioł
  • Ochrona konkurencji i konsumentów
Pobrań: 889
Wyświetleń: 2394

OCHRONA KONSUMENTA 1 Konsument- osoba fizyczna dokonująca czynności prawnej nie związanej bezpośrednio z jej działalnością gospodarczą lub zawodową. -Rozwój ochrony konsumentów na świecie i w Polsce przyczyny rozwoju ochrony konsumenta: -rozwój cywilizacji, świata -wzrost zamożności ludzi -wzr...

Organizacja turystyki w Polsce

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • dr inż. Agata Balińska
  • Podstawy turystyki
Pobrań: 259
Wyświetleń: 1400

i wspieranie prac naukowo-badawczych w zakresie turystyki, hotelarstwa i gastronomii, wspieranie modernizacji...