Woda bromowa i glukoza - strona 7

note /search

Wielocukry - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 49
Wyświetleń: 910

Zastosowanie: 1) W przemyśle spożywczym KURDLAN Glukoza- wiązania β-1,3-glikozydowe Pęczniej w wodzie i tworzy...

Diety przemysłowe - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 21
Wyświetleń: 588

, najczęściej maltodekstryny i glukoza -źródłem tłuszczu są: olej sojowy, słonecznikowy, kukurydziany...

Techniki kulinarne - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Alergie pokarmowe
Pobrań: 21
Wyświetleń: 455

przyswajanie pokarmów Gotowanie w wodzie lub na parze Pieczenie w pergaminie Wykluczone tradycyjne smażenie...

Barwniki - ćwiczenia

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Biochemia
Pobrań: 112
Wyświetleń: 1463

, aceton) i probówki z wodą dodać kilka kropli oleju. Zaobserwować różnice w rozpuszczalności tłuszczu...