Wartość biologiczna - strona 3

note /search

Kolokwium

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Chemia żywności
Pobrań: 2849
Wyświetleń: 7266

a białkami dochodzi do tworzenia kompleksów, które obniżają wartość biologiczną białka...

Wykład - kryzys żywności

  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 147
Wyświetleń: 637

wartości biologicznej kazeinie. Inny sposób rozwiązania problemu opłacalnej syntezy białka...

Mięso - wykład - definicja, rodzaje, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 441
Wyświetleń: 2982

, strawność, wartość biologiczna(witaminy, kw. Tłuszczowe, aminokwasy, składniki mineralne) *właściwości...