Tyndalizacja bigosu - strona 5

note /search

OT_ egzamin v1

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 231
Wyświetleń: 1715

w materiale. Tyndalizacja Wyjaławianie przez trzykrotne ogrzewanie przez 30min. co 24h (pobudzenie spor...

Mikroekonomia - wykłady - Linia cena-konsumpcja

  • Mikroekonomia
Pobrań: 455
Wyświetleń: 3696

7 października 2008 Wykład 1: Nauka ekonomii i jej przedmiot Literatura: Skrypty: 1. Wprowadzenie do ekonomii - Zofia Dach 2. Mikroekonomia dla studentów licencjackich - Zofia Dach 3. Zbiór zadań z mikroekonomii - Zofia Dach, Artur Polok Podręczniki: 1. Ekonomia - mikroekonomia - Fisher, Beg...

Bakterie grzyby wirusy

  • Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego w Radomiu
Pobrań: 917
Wyświetleń: 5061

pdf. Notatka opatrzona jest spisem treści, wstępem, wykazem oznaczeń oraz literaturą. Praca zaliczeniowa opisuje takie zagadnienia, jak: znaczenie mikroorganizmów w biotechnologii: bakterie, grzyby, wirusy, podłoża hodowlane, hodowle mikroorganizmów, pożywki wykorzystywane do otrzymania innych z...

Mikroekonomia - ogół zagadnień

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Mikroekonomia
Pobrań: 630
Wyświetleń: 3780

. jakiś tradycyjny bigos) efekt Veblena - polega na tym, że niektóre gospodarstwa domowe nabywają tym większe ilości...

OT_ egzamin

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 343
Wyświetleń: 1974

dla człowieka: kwas salicylowy, benzoesowy i ich sole. Tyndalizacja Wyjaławianie przez trzykrotne ogrzewanie...

"Pan Tadeusz" - geneza

  • Uniwersytet Warszawski
  • Historia literatury polskiej - romantyzm
Pobrań: 1757
Wyświetleń: 3241

Geneza „Pana Tadeusza” Badacze twórczości Mickiewicza zgodnie podkreślają, że Pan Tadeusz był niespodziewany rezultatem twórczej muzy poety. Początek lat trzydziestych XIX wieku był czasem niezwykle dla Mickiewicza trudnym. Przygnębienie po upadku powstania, żal i po części także wstyd z powodu teg...

Referat wody mineralne

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 133
Wyświetleń: 3766

żywności (ogrzewanie w temp 112-130*C)Tyndalizacja- pasteryzacja frakcjonowana w przemyśle spożywczym...