Skrobanie - strona 2

note /search

Fermentacja masłowa - wykład

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Mikrobiologia
Pobrań: 196
Wyświetleń: 1687

lub wrzeciona, -mają zdolność do rozkładu wielocukrów na cukry proste, a więc m.in. rozkładają skrobię...

Metrologia notatki

  • Wyższa Szkoła Ekonomii i Innowacji w Lublinie
  • Metrologia
Pobrań: 84
Wyświetleń: 2919

Nieuporządkowana Skrobanie, docieranie M Promieniowa (w przybli- żeniu do środka pow.) Szlifowanie czołowe R Bezkie...

Znaczenie technologiczne glutenu

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia zbóż
Pobrań: 455
Wyświetleń: 3598

: we wszystkich zbożach w ilościach 30- 80% tylko w bielmie pod wzg chem skrobie poszczególnych zbóż są podobne istnieją...

Amylazy - wykład, sem III

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Biochemia
Pobrań: 182
Wyświetleń: 1792

wielo cukru, dlatego nazywane są endoamylazami. Podczas ich działania na skrobię produktami rozpadu...