Rzepik - strona 2

Organizacja procesu technologicznego

  • Uniwersytet Wrocławski
  • mgr Adam Duda
  • Procesy i techniki produkcyjne
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1372

% bawełna 17% arachid 12% słonecznik 8% rzepak 6% W Polsce rośliny oleiste to: rzepak, rzepik (podstawowe...

Plony i podział - wykład.

  • Uniwersytet Rzeszowski
  • Ekonomia rolnicza
Pobrań: 35
Wyświetleń: 945

poplon do maja) rośliny krzyżowe np. kapusta pastewna, rzepak, rzepik albo różne mieszanki tych roślin...

Wykład - rolnictwo

  • Uniwersytet Warszawski
  • dr hab. Marcin Gawrycki
  • Geografia ekonomiczna
Pobrań: 35
Wyświetleń: 742

i rzepik - rzepak - ozimy, wrażliwa na problemy z wilgocią, najlepiej żyzne gleby w łagodnym morskim rzepik...

Geografia gospodarcza i polityczna - wykłady

  • Krakowska Akademia im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego w Krakowie
  • doc. dr Stanisława Klima
  • Geografia gospodarcza i polityczna
Pobrań: 833
Wyświetleń: 5243

również ze względu na dużą ilość białka; producenci: USA, Argentyna, Chiny, Indie, Francja. rzepak i rzepik...

Geografia ekonomiczna (17 stron)

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Geografia ekonomiczna
Pobrań: 35
Wyświetleń: 1029

- RZEPAK (ROŚLINA ZIMOWA, PRZEMYSŁOWA), RZEPIK (ROŚLINA WIOSENNA) - 15% PROD. ŚW. CHINY-27%, INDIE-20%. 3...

Sadownictwo-egzamin

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • dr hab. Emilian Pitera
  • Sadownictwo
Pobrań: 196
Wyświetleń: 1925

-rocznych roślin motylkowych np. z: gorczycą, rzepakiem jarym lub rzepikiem (wysoki koszt nasion) Zalety...

Geografia ekonomiczna - wykład

  • Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego w Radomiu
  • Geografia ekonomiczna
Pobrań: 189
Wyświetleń: 5474

- RZEPAK (ROŚLINA ZIMOWA, PRZEMYSŁOWA), RZEPIK (ROŚLINA WIOSENNA) - 15% PROD. ŚW. CHINY-27%, INDIE-20%. 3...

Geografia ekonomiczna cz.4

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Geografia ekonomiczna
Pobrań: 56
Wyświetleń: 1057

- RZEPAK (ROŚLINA ZIMOWA, PRZEMYSŁOWA), RZEPIK (ROŚLINA WIOSENNA) - 15% PROD. ŚW. CHINY-27%, INDIE-20%. 3...