Przemysł spożywczy - strona 10

note /search

Aminokwasy niebiałkowe

  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • Biochemia
Pobrań: 273
Wyświetleń: 1960

antybiotyki (bakteriobójcze, bakteriostatyczne działanie) toksyny w przemyśle spożywczym ...

Wykład III

  • Politechnika Śląska
  • Towaroznawstwo
Pobrań: 0
Wyświetleń: 0

w różnych gałęziach przemysłu (przemysł spożywczy, hutniczy, papierniczy, … ) • sposób dokonywania zakupów...

Zamrażanie i rozmrazanie, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 294
Wyświetleń: 1344

owiewowe dominuje w przemyśle spożywczym. Istotne są tu trzy czynniki: temperatura, wilgotność i prędkość...

Kompozyty-opracowanie

  • Politechnika Wrocławska
  • Materiałoznawstwo z elementami chemii
Pobrań: 189
Wyświetleń: 889

, budownictwo, przemysł maszynowy, zbrojeniowy, elektrotechnika, elektronika, przemysł spożywczy, chemiczny...