Proszek do pieczenia - strona 2

note /search

Wykład - Biosynteza kwasu mlekowego

  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 497
Wyświetleń: 2331

, proszki do pieczenia (przyswajalny wapń) - do produkcji chleba graham - stały kwas mlekowy - mleczan Ca...

Charakterystyka mlewnika

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia zbóż
Pobrań: 273
Wyświetleń: 3584

drożdże powodują fermentacje alkoholową, powstaje CO2, alkohol i energia. W przypadku proszku do pieczenia...

Projekt produkcji pieczywa

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 1435
Wyświetleń: 7434

(zakwas, drożdże, proszek do pieczenia), cukier oraz dodatki zależne od rodzaju pieczywa, np. substancje...

Toksykologia - wyklad 11

  • Toksykologia
Pobrań: 133
Wyświetleń: 1330

, przeciwzbrylający) E556 krzemian glinowo - wapniowy (jw.) W USA: - proszek do pieczenia (SALP - sodium aluminium...

Wykład - fermentacja glukonowa

  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 378
Wyświetleń: 1568

sztucznego miodu, przy wyrobie kiełbas i serów. Proszki do pieczenia. W przem farmaceutycznym - glukonian...