Pomidor - strona 11

note /search

Sekwencjonowanie - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Inżynieria genetyczna
Pobrań: 175
Wyświetleń: 1036

realizowanych >8000 projektów sekwencjonowania genów, w tym >2000 eukariotycznych: kukurydza, ziemniak, pomidor...

Normy techniczne - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Instrumenty polityki handlowej
Pobrań: 70
Wyświetleń: 1253

może zwiększyć koszty dla swych rywali. - meksykańskie pomidory. 2 2012-05-17 Normy techniczne i sanitarne WTO...

Zupy i sosy-zagęszczanie potraw

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 1197
Wyświetleń: 5166

napojów mlecznych wywarów z mięsa. Gazpacho - hiszpańska zupa jarzynowa (pomidor, ogórki, papryka, bulion...

Chłodzenie i zamrażanie, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 259
Wyświetleń: 1155

% chlorku sodu wynosi -13,6 stopni C Początkowe temperatury zamarzania: - pomidorów -0,9C - kalafiorów -1C...