Pleśń - strona 14

note /search

Peklowanie - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia żywności
Pobrań: 91
Wyświetleń: 1344

zarodników pleśni/ ml zalewy Konserwy rybne: Powinny być jałowe Olej zwiększa tolerancję bakterii na warunki...

Technologia betonu - wykład 5

  • Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
  • Technologia betonu
Pobrań: 420
Wyświetleń: 1750

jak wody wodociągowej Zapach bez obcych zapachów (gnilnego, pleśni, ropy itp.) Zawiesina bez zawiesiny...

Opakowanie aktywne i inteligentne

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia opakowań
Pobrań: 161
Wyświetleń: 1624

antybakteryjnym jest etanol, który zapobiega wytwarzaniu pleśni i patogennych drobnoustrojów...